Het bestuur

De volgende leden van de vereniging zitten in het bestuur:

  • Albert Reijersen (voorzitter)
    Volleybalvereniging De Wheem is een club van volleybalvrienden die wekelijks ruim een uur met elkaar volleybalt. Toen ik er een jaartje of 15 geleden binnen stapte bleek de vereniging al heel wat jaren actief te zijn. Wat ons onderscheidt, is dat we allemaal de liefde voor het volleybal delen. Het recreatieve karakter van onze vereniging, we spelen niet in competitieverband, zorgt elke week voor veel ontspanning. Hoewel we sportief gezien gescheiden volleyballen (dames/heren), zijn we gemengd tijdens de jaarlijkse bbq en de jaarvergadering waar we ook een gezamenlijke activiteit aan koppelen. Het plezier in volleyballen voert bij ons de boventoon maar we smashen er ook behoorlijk op los. Kortom een gezonde mix tussen inspanning en ontspanning. Graag tot ziens!
  • Ada van den Brink (secretaris)
    Na secretaris te zijn geweest van 2001 t/m 2005 ben ik februari 2016 voor de tweede maal gekozen tot secretaris van deze gezellige volleybalvereniging. Er moet wel iets heel bijzonders zijn, wil ik het volleyballen op dinsdag (al zo'n 35 jaar) overslaan. De leeftijd van onze leden varieert van jong tot wat ouder, een leuke mix. De laatste paar jaar is er weer een aantal nieuwe leden bijgekomen, die veel plezier aan het volleybal beleven. Na een korte training kunnen er daardoor altijd een paar partijtjes volleybal gespeeld worden.
  • Marieke Huising (penningmeester)
    Sinds begin 2017 woon ik in Voorthuizen en in september 2017 ben ik lid geworden van deze vereniging. Omdat ik nog weinig mensen kende in Voorthuizen was de eerste training al een groot succes. Ik leerde meteen nieuwe mensen kennen en er was een klik. De vereniging staat open voor nieuwe mensen. Op mijn twaalfde ben ik begonnen met volleyballen. Helaas ben ik in 2009 gestopt vanwege een aanhoudende slijmbeursontsteking in mijn schouder. Omdat ik het spelletje toch wel erg miste, heb ik maar eens een goede fysio gezocht en inmiddels kan ik weer heerlijk ballen. Omdat ik niet meer actief wilde zijn met elk weekend wedstrijden, heb ik gezocht naar een recreantenvereniging. Dat is volleybalvereniging De Wheem geworden. Het niveau is lekker gemixt; er komen harde ballen voorbij, maar ook afzwaaiers. Het is gezellig en op een goed recreatief niveau volleyballen! Begin 2019 ben ik verkozen tot penningmeester, zo snel kan het gaan. En ik doe het met plezier!

Als je contact wilt opnemen met een van de bestuursleden stuur dan even een mail aan bestuur@volleybalvoorthuizen.nl.

voorzitter
voorzitter

secretaris
secretaris

penningmeester
penningmeester