Het bestuur

De volgende leden van de vereniging zitten in het bestuur:

  • Erik Bakker (voorzitter)
    Sinds februari 2020 ben ik voorzitter van onze vereniging. Vele voorzitters gingen mij hierin al voor, want de vereniging bestaat al ruim 40 jaar. Bij volleybalvereniging De Wheem speel ik wekelijks met de mannen een sportief potje volleybal. Na een korte warming-up worden er gemiddeld zo'n 3 a 4 setjes gespeeld. We spelen niet in competitieverband maar wel volgens de officiele regels, zonder dat we daar een scheidsrechter bij nodig hebben. Dus lekker recreatief op een zo hoog mogelijk niveau. Wat ons daarin onderscheidt, is dat we allemaal de liefde voor het volleybal delen. Het plezier in volleyballen voert de boventoon, maar we smashen er ook behoorlijk op los in de nieuwe zaal "De Brug" aan de Jan Steenstraat. De heren en dames spelen gescheiden van elkaar, maar de jaarlijkse barbecue doen we samen. Onze jaarvergadering wordt altijd vervolgd met een gezellige activiteit met al onze leden. Kortom bij ons kunnen heren en dames volleyballen met een gezonde mix tussen inspanning en ontspanning. Graag tot ziens!
  • Leonie Mostert (secretaris)
    Na 10 jaar 'gewoon' lidmaatschap heb ik de rol van secretaris op mij genomen. Bij deze vereniging staat naast het volleyballen de gezelligheid centraal. Dat zie je ook wel terug in dat veel leden al tientallen jaren lid zijn. De leeftijd van onze leden varieert van jong tot oud, dus een leuke mix. Na een korte training/warming-up kunnen er altijd een paar partijtjes volleybal gespeeld worden. We kunnen natuurlijk altijd nieuwe aanwas gebruiken. Zowel bij de dames als heren hebben is er vast nog wel een plekje voor jou!
  • Bert Keegstra (penningmeester)
    Al vele jaren ben ik lid van onze gezellige vereniging. Een vereniging waar recreatief volleybal voorop staat, maar een goed niveau daar meteen achteraan komt! De heren en dames spelen apart, ieder een uur en een kwartier. Een keer per maand doen we na het spelen samen een biertje. Die gezelligheid en dat onderling contact wil je ook niet missen. Ik speel dus met heel veel plezier bij onze vereniging. Als penningmeester kan ik zeggen dat wij een gezonde vereniging zijn. Iedereen kan bij ons zijn steentje bijdragen. Zo treedt eens per drie jaar een bestuurslid af. Tijdens de jaarvergadering wordt dan een nieuw bestuurslid gekozen. Daarnaast zijn er enkele volleyballers die de jaarlijkse barbecue organiseren. Alles kan, maar niets hoeft. Het recreatieve volleybal staat immers op de eerste plaats.

Als je contact wilt opnemen met een van de bestuursleden stuur dan even een mail aan bestuur@volleybalvoorthuizen.nl.voorzitter
voorzitter


secretaris
secretaris

penningmeester
penningmeester